GROEIEN IN DE UITDAGING

Stretch-It

Via grensverleggende activiteiten brengen we mensen in contact met zichzelf, anderen en de omgeving. We gaan op zoek naar datgene wat jou triggert, datgene dat je uit je comfortabele zone brengt. Het hoeft niet altijd spectaculair in de hoogte te zijn. Belangrijk is dat je kiest voor de uitdaging en dat vraagt natuurlijk altijd een inspanning.

StretchIt
aanbod

ATELIER STRETCH-IT

Elke dinsdag (behalve in schoolvakanties) kan je aansluiten bij ons atelier van 13u tot 15u (1x/maand ganse dag). 

Ieder Atelier heeft een thema naargelang de noden van de deelnemers: klimmen, hoogte, laagte, technieken, veiligheid, grenzen verleggen,... het komt allemaal aanbod. 

We werken in een groepje van maximum 12 deelnemers. Ieder semester wordt een kalender opgemaakt.


PRIJS
vrije bijdrage

AANBOD

Belevingsdag


Een toffe grensverleggende dag samen met je collega's, je klasgenoten, je vrienden of familie. Je wil vooral uitdaging beleven zonder al teveel diepgang in een dynamische omgeving. 

Het is mogelijk om vooraf de activiteiten te kiezen in samenspraak met de begeleider in functie van je groep. Er wordt 1 begeleider voorzien voor een groepje van maximum 12 personen.


PRIJS
op aanvraag

Aanbod

Ervaringsproject op maat

Een actieve en reflectieve dag waar zelfontplooiing centraal staat. Een touwenparcours, een deskundige trainer en een dynamische omgeving staan klaar om voor jouw een grensverleggende en reflectieve dag te realiseren. 

In functie van jouw doelstellingen en het deelnemersprofiel maken wij een programma waar thema's als communicatie, leiderschap, probleemoplossend denken, keuzes maken en meer aanbod komen.PRIJS
op aanvraag

Aanbod

Verhuur touwenparcours

Het touwenparcours staat open om door anderen gebruikt te worden. Als groepsbegeleider, coach, vormingwerker of dergelijke kan je het touwenparcours op zelfstandige basis gebruiken. 

Voor het hoge parcours wordt er ook gevraagd om de nodige certificaten of opleidingen te kunnen voorleggen, alvorens gebruik van het hoogte parcours.
PRIJS
op aanvraag

Contacteer ons